Xerrada informativa a Decathlon Tarragona

Publicat per Sefa Vidiella a

Ens ha encantat!

Aquesta va ser l’expressió que més es va sentir a l’acabar-se la xerrada informativa que els membres de l’organització van fer ahir dia 8 de novembre al Decathlon de Tarragona per donar a conèixer aquesta modalitat esportiva que cada dia va més a l’alça.

El taller va ser molt pràctic i participatiu, la Ingrid i el Carlos van anar mostrant tot l’equipament que s’ha de portar per practicar canicròs: Cinturó de canicròs, línia de canicròs i arnés pel gosset; diferents models perquè cadascú s’adapti al que millor li vagi i les seves gossetes Ura i Lea van estar encantades de ser les protagonistes.

Xerrada canicròs al decathlon de Tarragona

Els assistents van participar activament fent preguntes que tant el Carlos com la Ingrid van anar responent. Es va parlar del canicròs, del bikejoring i es van veure imatges dels terrenys sobre on es pràctica aquest esport: terra batuda, neu, sorra…

Una de les preguntes que més interès va despertar és on comprar aquest tipus de material tant específic que ara ofereix llocs com CaniX i on Decathlon va anunciar que té previst obrir al febrer una línia esportiva sobre aquesta modalitat.

Una gran notícia de cloenda.

Tots vam sortir d’allí aprenent coses noves i amb ganes d” establir aquest lligam humà-gos que tantes coses beneficioses ens aporta i amb la gran notícia que Dechatlon es suma a oferir aquest tipus de material a partir de febrer del 2023.

I recordeu, us esperem a tots el proper 20 de novembre al III Canicròs de Reus i passejada solidària, tots hi podeu participar ja sigui corrent o passejant amb o sense mascota, fent aquest esdeveniment solidari cada vegada més gran.


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà