Entitat Beneficiària 2021

Entitat Beneficiària 2021. Amb voluntat de donar l’opció a altres entitats que vetllen pels animals de companyia a ser l’entitat beneficiària, per aquesta nova edició del II Canicròs de Reus s’ha proposat com a entitat beneficiària a la Fundació d’Animals de Companyia del Camp de Tarragona.

Entitat Beneficiària 2021
Fundació d’animals Camps de Tarragona

La Fundació d’Animals de Companyia del Camp de Tarragona és una fundació que té per objecte millorar la qualitat de vida dels animals residents al Centre d’Acollida de la Fundació. Cal fer esment del projecte de voluntariat que duen a terme, així com de les campanyes d’esterilització, apadrinament, difusió sobre la tinença responsable d’animals a través de les xarxes socials, la participació en fires o esdeveniments del sector i la realització de tallers en centres educatius, entre d’altres, amb la finalitat de millorar el respecte vers els animals de companyia i la seva qualitat de vida.

Amb més de 10 anys dedicats a la cura i la protecció dels animals de companyia, més de 5.000 animals rescatats per abandonament, pèrdua o maltractament i una mitjana anual de 400 adopcions gestionades.

Trobareu més informació en aquest web http://www.fundacioanimals.org/

caCatalà