III Canicròs de Reus – 2022

Classificacions

Llistat d’inscrits:

Brífing III Canicròs de Reus

Programa:

 • 7:30 – 8:45 : Control veterinari i entrega de dorsals cursa canicròs
 • 8:45 : Entrada zona esportiva i reunió informativa canicròs
 • 9:00 : Sortida canicròs
 • 10:30 : Sortida canicròs infantil
 • 11:00 : Podis + sorteig
 • 7:30 – 11:00 : Entrega dorsals passejada solidària
 • 11:30 : Sortida passejada solidària

Ubicació de l’esdeveniment:

Zona reservada d’estacionament per a participants a la cursa III Canicròs de Reus

En aquesta zona podreu estacionar i pernoctar respectant la normativa d’estacionament, sense realitzar acampada.

Inscripcions tancades.

Ha arribat el moment d’obrir inscripcions pel III Canicròs de Reus i la passejada solidària que tindran lloc a la Urbanització Sant Joan de Reus el diumenge 20 de novembre de 2022.

Hi ha 3 formularis d’inscripció:

 • Cursa de canicròs (18 €): a partir dels 16 anys. Inclou samarreta+bossa de corredor+entrepà. Sortides per ordre d’inscripció.
 • Passejada solidària (Gratuïta): la inscripció és necessària per preveure la participació i per adquirir la samarreta (*)
 • Canicròs infantil (Gratuït): dels 3 als 15 anys. És una petita cursa no competitiva.

Recordeu que tant les curses com la passejada del Canicròs de Reus són molt més que activitats esportives. Cada inscripció, cada samarreta i cada donatiu representen un gest solidari en benefici dels animals sense llar.

Animeu-vos a participar!

Cada inscripció compta!

Consolidem aquest dia com el dia de l’amistat, l’amor a l’esport i el respecte a la natura i als animals. Enfortim lligams entre nosaltres. I fem que aquesta edició sigui encara millor que la de l’any passat.

– Aneu seguint la web i les nostres xarxes per a més informació –

(*) Qui NO corri la Cursa de canicròs, pot utilitzar el formulari d’inscripció a la Passejada si vol la samarreta commemorativa (10 €) o si vol fer un donatiu per l’entitat beneficiària d’aquesta edició.

Les talles de les samarretes s’aniran reservant per ordre d’inscripció, tant per la cursa com per la passejada, fins esgotar existències. Per tant, inscriviu-vos aviat, si no us voleu quedar sense la vostra talla! I si us poseu la samarreta aquell dia, podeu tenir premi en un sorteig!

NO hi ha talles infantils (la més petita és XS) i NO podem assegurar que es pugui adquirir la samarreta el mateix dia 20 de novembre.

Pel que fa als donatius, SÍ que es podran dipositar aquell mateix dia a l’urna del nostre estand.

S’aceptarà al control veterinari TARGETA CCPC 2022 – 2023

El III canicròs de Reus es farà el 20 de novembre de 2022:

III Canicròs de Reus 2022

Samarreta commemorativa:

Tallatge samarretes
Tallatge samarretes

Canicròs de Reus:

Si us agrada l’esport, teniu un pelut a casa, gaudiu de la natura i us agrada caminar o córrer amb els vostres peluts o bé gaudir d’un matí diferent amb els amics o la família.

NO US PODEU PERDRE LA III EDICIÓ DEL CANICRÒS DE REUS!

 • Canicròs:  En aquesta edició, per donar-vos una mica més d’al·licient, us proposem una variant del nostre circuit, que farà un total de 7,2 km i tornarà a passar per rieres i camins, trepitjant els termes municipals de Reus, Castellvell i Almoster. Un any més, formem part del Circuit Popular de Canicròs – CCPC. Veure més a:   Circuit Català Popular de Canicròs.
Powered by Wikiloc
 • Passejada: a banda de les curses de canicròs, hi haurà una passejada popular i solidària de 5 km, dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les persones que la vulguin fer soles, acompanyant i donant suport a aquest acte solidari. Es pretén que hi hagi la màxima participació possible.
Powered by Wikiloc
 • Canicròs infantil: Un repte divertit i atractiu pels més petits fins a 15 anys que els motiva i engresca a practicar esport amb els seus amics peluts. Acompanyats d’un adult, recorren un circuit d’entre 300 i 1000 mts on tothom guanya, gaudint d’un ambient familiar i festiu on s’interioritza el valor i respecte cap als animals i la convivència responsable.
  • Edat: Menors entre 3 i 15 anys. Han d’anar acompanyats d’un adult. Tots els/les menors d’edat que vulguin participar-hi, hauran de recollir el dorsal amb el pare/mare/tutor legal, que farà constar la seva autorització en la inscripció. Els participants menors de 14 anys han de córrer amb un adult al costat.
  • Categories: NO existeixen. NO ÉS UNA CURSA COMPETITIVA. Premis per a tothom en finalitzar la carrera.
  • Circuit: Senzill i assequible per als menors i els seus acompanyants.

També està previst que les persones que no puguin assistir-hi i que es vulguin implicar igualment en aquesta jornada solidària, puguin fer el seu donatiu amb el mateix formulari de registre de la passejada. I també hi haurà la possibilitat de dipositar un donatiu a l’urna que estarà situada al lloc de l’esdeveniment.

Volem que el proper 20 de novembre esdevingui una gran festa per consolidar la disciplina esportiva del canicròs a Reus i que tots puguem gaudir-la amb els amics, la família i amb els nostres gossos.

Material de Canicròs

En el Canicròs de Reus exigirem a tots els participants de la cursa el material reglamentari de Canicròs.

Gràcies a la col·laboració de Canix, en aquesta edició disposarem de material de canicròs de préstec i compra

Per a totes aquelles persones que s’inicien en el canicròs i que no tenen material o per qui tingui ganes de provar què és això del canicròs, disposarem d’un estand on s’oferirà material de compra i préstec per a la pràctica del canicròs al preu de 5€. Si el mateix dia de l’esdeveniment es compra material de canicròs, aquest lloguer es descomptarà del preu de compra.

El nombre d’equips és limitat, així que, si voleu asegurar-vos el lloguer d’aquest material, envieu-nos un correu a info@canicrosdereus.com i us ho podrem garantir.

El material de lloguer s’haurà de recollir a l’estand de Canix, fins una hora abans de la cursa, per tenir temps de provar-lo i fer una petita demostració de funcionament

També hi haurà disponibles cinturons per als nens que vulguin participar en el canicròs infantil, en aquest cas sense cap cost, mentre hi hagi existències.

Reglament:

Descarrega PDF
Descarregar

Estem preparant el III Canicròs de Reus, estigueu atents!

caCatalà