II canicròs de Reus 2021

Brífing II Canicròs de Reus:

Aquí teniu una breu explicació dels horaris, funcionament de controls veterinaris, les sortides i altra informacó destacada. 

Aclaramients a tenir en compte degut a l’èxit d’inscripcions del II Canicròs de Reus:

 • Avançarem l’obertura del control veterinari a les 07:30 hores.
 • Tindrem 4 veterinaris.
 • Abans de la cursa, el control veterinari mirarà el gos, cartilla de vacunació i material pels participants que NO TENEN certificat del CCPC.
 • Els participants que SÍ TENEN certificat del CCPC, no caldrà que passin amb el gos per aquest control. A l’entrega de dorsals comprovarem que ens consti el certificat com a organització.
 • En finalitzar la cursa i passar per l’arc d’arribada, es farà lectura de xip i també hi haurà la bàscula.

IMPORTANT

Pels corredors que corrin el seu primer Canicròs, si teniu dubtes del material o necesiteu llogar el material al nostre col·laborador VENIU AMB ANTELACIÓ, us intentarem ajudar al màxim. En el cas que hagueu d’agafar material de préstec s’ha de provar la talla del gos i us faran una breu explicació de material, PER AIXÒ REMARQUEM L’IMPORTANCIA DE VENIR AMB PROU TEMPS

Canicròs Infantil

Tenim obertes les inscripcions fins a l’últim moment, volem que els petits de casa puguin gaudir d’aquest esport. Si algun nen o nena té dubtes fins al final, sapigueu que, si s’ho repensa, les inscripcions estaran obertes el mateix dia i podrà fer la inscripció sense inconvenient. RECORDEM que es necessita material de canicròs i anar acompanyat d’un adult. Per als petits, el lloguer de material és gratuït.

Passejada solidària

La sortida de la passejada solidària és a les 11:00 hores. Les inscripcions estan tancades. Tanmateix, la passejada solidària esta oberta igualment a tothom que vulgui venir a passejar i gaudir del matí en família i amb gossos. Això sí, qui no estigui inscrit, no podrà recollir la seva bossa.

Veniu amb suficient antelació per recollir el dorsal i la bossa obsequi.

Calaixos de sortida

Ubicació de l’esdeveniment:

Inscripcions II Canicròs de Reus:

Llistat d'inscrits:

Important: La talla de samarreta s’assegurarà per ordre d’inscripció. La inscripció implica l’aceptació del reglament de la prova. Més informació a continuació

El II canicròs de Reus tindrà lloc el diumenge 21 de novembre de 2021:

Cartell 2021 oficial

Samarreta commemorativa:

Entrega anticipada de dorsals i samarretes

Tots els inscrits a la passejada solidària podeu venir a recollir el dorsal i/o samarreta el divendres 19 de novembre al Mercat Central de Reus (Cr Sardà i Cailà s/n)

Estarem en la parada 157-158 fent entregues, en horari de 17:00 a 20:00 hores.

Veniu i recolliu el vostre dorsal i/o samarreta sense presses!

Els participants a la cursa del II Canicròs de Reus hauran de recollir el dorsal i la samarreta el mateix dia de la cursa.

Programa:

 • 7:45 – 8:45 : Control veterinari i entrega de dorsals cursa canicròs
 • 8:45 : Entrada zona esportiva i reunió informativa canicròs
 • 9:00 :  Sortida canicròs
 • 10:00 : Sortida canicròs infantil
 • 10:30 : Podis
 • 7:45 – 10:30 : Entrega dorsals passejada solidària
 • 11:00 : Sortida passejada solidària

Material de Canicròs

En el Canicròs de Reus exigirem a tots els participants de la cursa el material reglamentari de Canicròs.

Gràcies a la col·laboració de Canix, en aquesta edició disposarem de material de canicròs de préstec i compra.

Canix

Canix

 Per a totes aquelles persones que s’inicien en el canicròs i que no tenen material o per qui tingui ganes de provar què és això del canicròs, disposarem d’un estand on s’oferirà material de compra i préstec per a la pràctica del canicròs al preu de 5€. Si el mateix dia de l’esdeveniment es compra material de canicròs, aquest lloguer es descomptarà del preu de compra.

El nombre d’equips és limitat, així que, si voleu asegurar-vos el lloguer d’aquest material, envieu-nos un correu a info@canicrosdereus.com i us ho podrem garantir.

El material de lloguer s’haurà de recollir a l’estand de Canix, fins una hora abans de la cursa, per tenir temps de provar-lo i fer una petita demostració de funcionament

També hi haurà disponibles cinturons per als nens que vulguin participar en el canicròs infantil, en aquest cas sense cap cost, mentre hi hagi existències.

Zona reservada d'estacionament per a participants a la cursa II Canicròs de Reus

En aquesta zona podreu estacionar i pernoctar respectant la normativa d’estacionament, sense realitzar acampada.

Canicròs de Reus:

Després de no poder realitzar la segona edició del canicròs i passejada de Reus al 2020 per motiu de la Covid, tornem ara amb més ganes i il·lusió que mai. Serà una jornada amb diferents activitats, per compartir temps de diversió i esbarjo practicant esport amb les nostres mascotes.

Canicròs: hi haurà les curses de canicròs en el “nostre” circuit de 6,2 km que transcorre pels camins dels termes municipals de Reus i Almoster i que aquest any es fa més gran al poder participar en el Circuit Català Popular de Canicròs – CCPC. Veure més a:   Circuit Català Popular de Canicròs

Powered by Wikiloc

Passejada: a banda de les curses de canicròs, hi haurà una passejada popular i solidària de 5 km, dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les persones que la vulguin fer soles acompanyant i donant suport a aquest acte solidari. El que es pretén és que hi hagi la màxima participació possible.

Powered by Wikiloc

Canicròs infantil: Un repte divertit i atractiu pels més petits fins a 15 anys que els motiva i engresca a practicar esport amb els seus amics peluts. Acompanyats d’un adult, recorren un circuit d’entre 300 i 1000 mts on tothom guanya, gaudint d’un ambient familiar i festiu on s’interioritza el valor i respecte cap els animals I la convivència responsable.

Edat: Menors entre 3 i 15 anys. Han d’anar acompanyats d’un adult. Caldrà respectar el reglament. Tots els/les menors d’edat que vulguin participar-hi, hauran de recollir el dorsal amb el pare/mare/tutor legal, on constarà la seva autorització en la inscripció realitzada. Els participants menors de catorze anys han de córrer amb un adult al costat.

• Categories: NO existeixen. NO ÉS UNA CURSA COMPETITIVA. Premis per a tothom en finalitzar la carrera.

 Control veterinari, vacunes i equipament: Serà el mateix que el que estableix el reglament per la cursa popular de canicròs.

• Circuit: Senzill i assequible per als menors i els seus acompanyants.

També està previst que les persones que no puguin assistir-hi i que es vulguin implicar igualment en aquesta jornada solidària, puguin fer el seu donatiu amb el mateix formulari de registre de la passejada. I també hi haurà la possibilitat de dipositar un donatiu a l’urna que estarà situada al lloc de l’esdeveniment.

Volem que el proper 21 de novembre esdevingui una gran festa per consolidar aquesta disciplina esportiva del canicròs a Reus i que tots puguem gaudir-la amb els amics, la família i amb els nostres gossos.

caCatalà