Brífing II Canicròs de Reus

Publicat per Galle a

Aquí teniu una breu explicació dels horaris, funcionament de controls veterinaris, les sortides i altra informacó destacada.

Aclaramients a tenir en compte degut a l’èxit d’inscripcions del II Canicròs de Reus:

  • Avancem l’obertura del control veterinari a les 07:30 hores.
  • Tindrem 4 veterinaris.
  • Abans de la cursa, el control veterinari mirarà el gos, la cartilla de vacunació i material pels que NO TENEN certificat del CCPC.
  • Els que SÍ TENEN certificat del CCPC, no caldrà que passin amb el gos per aquest control. En l’entrega de dorsals comprovarem que ens consti el certificat com a organització.
  • En finalitzar la cursa i passar per l’arc d’arribada, es farà lectura de xip i també hi haurà bàscula.

IMPORTANT

Pels corredors que corrin el seu primer Canicròs, si teniu dubtes del material o necessiteu llogar el material al nostre col·laborador, VENIU AMB ANTELACIÓ, us intentarem ajudar al màxim. Si heu d’agafar material de préstec, s’ha de provar la talla del gos i us faran una breu explicació de material, PER AIXÒ REMARQUEM LA IMPORTÀNCIA DE VENIR AMB PROU ANTELACIÓ

Canicròs Infantil

Tenim obertes les inscripcions fins a l’últim moment. Volem que els petits de la casa puguin gaudir d’aquest esport. Pels nens o nenes que dubtin fins al final, si s’ho repensen, la inscripció es podrà fer el mateix dia sense inconvenient. RECORDEM que es necessita material de canicròs i anar acompanyat d’un adult. Per als petits, el lloguer de material és gratuït.

Passejada solidària

La sortida de la passejada solidària és a les 11:00 hores. Les inscripcions estan tancades, tot i això la passejada solidària esta oberta a tothom que vulgui venir igualment a passejar i a gaudir del matí en família i gossos. Qui no estigui inscrit, però, no podrà recollir la seva bossa.

Veniu amb suficient antelació per recollir el dorsal i la bossa obsequi.


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà