Nova edició 2020 (cancel·lada)

Publicat per Galle a

Desprès de l’èxit de convocatòria i acollida de la primera edició, el canicròs i la passejada de Reus tornaran al novembre de 2020

Tal i com va anunciar el regidor Pep Cuerba en roda de prema el dimarts dia 03/03/2020:

“La regidoria d’Esports programa una quinzena de proves populars el 2020” “El Canicròs i passejada amb mascotes tornarà al novembre, desprès de l’èxit de convocatòria i acollida de la primera edició.”

https://www.reus.cat/noticia/la-regidoria-desports-programa-una-quinzena-de-proves-populars-el-2020

El segon canicròs de Reus tindrà lloc el diumenge 22 de novembre de 2020.

Serà una jornada amb diferents activitats, per compartir temps de diversió i esbarjo practicant esport amb les pròpies mascotes.

El recorregut serà d’entre 5 i 7 km; i es farà sobre terra, per camins del terme municipal de Reus.

A banda de les curses de canicròs, hi haurà una passejada popular i solidària, dirigida tant a les persones que la vulguin fer acompanyades de les mascotes, com per a les persones que la vulguin fer soles. El que es pretén és que hi hagi la màxima participació possible.

També està previst que les persones que no puguin assistir-hi i que es vulguin implicar igualment en aquesta jornada solidària, puguin fer la seva aportació mitjançant el Dorsal Solidari 0. Durant l’esdeveniment hi haurà la possibilitat de dipositar un donatiu a l’urna que estarà situada al lloc de l’esdevniment.

Volem que el proper 22 de novembre esdevingui una gran festa per donar a conèixer aquesta disciplina esportiva del canicròs i que tots puguem gaudir-la amb els amics, la família i amb els nostres gossos.


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà