Una història que ens ha emocionat!!!

Publicat per Galle a

Valkiria, una gossa que va arribar amb morrió

Valkiria al taller d'iniciació al Canicròs de Reus

Les històries humanes són les que ens transmeten valors, aquells valors que han fet que valgui la pena això que estem fent.

Quan vam començar aquest projecte va ser per un fet tràgic i perquè aquell dolor es transformés en amor, amistat, esport, equip i superació.

I això hem viscut aquest dissabte durant el nostre taller de canicròs: històries humanes de persones que han volgut fer un tast amb això del canicròs, perquè no sabien què era, perquè tenien ganes de provar-ho, perquè n’havien sentit a parlar…

El taller es va convertir en una pinya de persones i peluts amb històries personals: pare, mare, nena i gos que desprès de provar-ho han decidit apuntar-se, no només al canicròs, sinó també al canicròs infantil, on formaran equip papa, filla i pelut; jove i pelut vinguts des de Barcelona per fer el taller; família que, després de provar-ho, es decanten per la passejada popular; noies que han descobert que tenen un border collie que “vola” quan corre amb elles i que les fa feliç; i aquesta història personal que ha deixat l’Andrea al seu perfil i que ens autoritza a compartir amb vosaltres.

Sense paraules.

Valkiria, una gossa que va arribar amb morrió per ser una gossa reactiva amb altres gossos i que va trobar el seu lloc. Va córrer, va estirar de la seva humana, van disfrutar juntes de la cursa formant un equip inigualable, i que va acabar la jornada sense morrió, envoltada d’altres gossos, interactuant amb ells, relaxada i sense estrès, disfrutant amb la seva mami humana.

Gràcies a tots per tant, i gràcies, Andrea, per la teva generositat en compartir amb nosaltres la teva història i per ajudar-nos a engrandir aquest esport.

I gràcies a tots els participants al taller i als seus peluts: Mel, Nina, Boira, Kid, Duna, Valkiria, Pipo, Kala, Kaila, Turró, Spot, Denver, Titán, Ura, Lea i Nela.

Us esperem a totes i a tots el dia 20 de novembre!

Valkiria una història que ens ha emocionat!!!

Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà