Presentació a la ràdio del II Canicròs de Reus

Publicat per Carme Ferre a

Imatge ràdio

Aquest dimarts, dia 5 d’octubre, el programa Converses Tarragonines Reusenques de la cadena COPE s’ha interessat en la 2a edició del Canicròs de Reus.

El nostre company i director de cursa, Òscar Rubio, ha estat l’encarregat d’explicar com va néixer aquest projecte, en què consisteix, els objectius que té, i ha fet una crida a tothom a participar, ja sigui corrent, caminant o fent una aportació solidària i gaudint de tot el que envolta l’esdeveniment. Perquè es tracta d’un matí màgic, on tothom és feliç practicant una  activitat sana i divertida i compartint temps amb els altres.

Com s’explica a l’entrevista, el canicròs és un esport que permet estar en forma, conèixer millor el nostre gos, passejar de forma més divertida, relacionar-nos amb altres gossos i persones, descobrir l’entorn on vivim i estar en contacte amb la natura. És un esport que enganxa i que necessita poc material per practicar-lo.

Us animem a escoltar l’entrevista i a venir a descobrir aquest esport per participar el proper 21 de novembre al Canicròs de Reus!


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà