Gràcies voluntaris i col·laboradors!

Publicat per Sefa Vidiella a

Una vegada tancada la IV edició i havent publicat totes les fotografies de l’esdeveniment, és el moment dels agraïments.

Des de l’equip USK-Team, que empenyem aquest projecte solidari, us volem donar les GRÀCIES a totes les persones que aquest diumenge 19 de novembre de 2023 heu ajudat com a voluntaris i col·laboradors a fer realitat el IV Canicròs de Reus i la Passejada solidària! Sense vosaltres hauria estat impossible tirar-ho endavant. Sou una part imprescindible del que aquest diumenge s’ha aconseguit.

Pertànyer al Circuit Català Popular de Canicròs ha fet augmentar el nombre de corredors participants, i també la pressió sobre nosaltres com a organitzadors, per estar a l’alçada. Pensem que hem superat la prova i que junts ens n’hem sortit molt bé! Ha estat un diumenge de no parar, però, tot i el cansament, hem quedat molt contents i satisfets de com ha sortit tot.

Hi ha tantes feines a fer durant l’esdeveniment, que cal comptar amb molta gent. Per sort, aquest any hem tingut més voluntaris que mai, i això ha estat la clau perquè tot sortís genial.

Hem tingut noves voluntàries que s’han apuntat per xarxes, els voluntaris i voluntàries veterans, que són el nostre puntal, que munten carpes, fan entrepans, vigilen el circuit, repassen els camins, senyalitzen, poden, entreguen dorsals, fan el control veterinari, parlen pel micro, donen la sortida als corredors, cronometren, venen números de la rifa, fan sortejos, entreguen premis, fan fotografies, publiquen a xarxes, els membres de l’organització que fan/fem tots una feina extraordinària i totes les persones de l’Ajuntament de Reus, entitats i empreses col·laboradores, que ens han ajudat generosament, de vegades fent hores extraordinàries, perquè sortís tot rodat.

Però hi ha un grup de nois i noies que ha estat un descobriment sorprenent. Són 8 alumnes del cicle formatiu IFE de vendes i atenció al públic de l’IES Domènech i Muntaner. Són la Míriam, l’Ana, la Júlia, l’Ainara, el Jean-Pierre, el Xavier, l’Adam i el Lluís. Tenir-los amb nosaltres ha estat tot un luxe i una experiència enriquidora per a tots.

GRÀCIES EQUIP! Us agraïm molt la vostra col·laboració i de tot cor desitgem que hàgiu gaudit del dia tant com ho hem fet nosaltres!! Gràcies per ajudar-nos a fer més amable la vida dels animals sense llar.

Comptem amb vosaltres per la propera edició!!!

USK-Team


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà