Entre tots ho fem possible!

Publicat per Sefa Vidiella a

Gossets donant gràcies

S’acosta la data del IV canicròs de Reus: 19 de novembre.

Durant tots aquests anys han estat molts els col·laboradors que ens han fet costat.  Avui volem agrair-los que ens segueixin recolzant, any rere any, fent-nos arribar els seus productes perquè en gaudim tots!

Així doncs, un agraïment molt especial….

Per aconseguir que tots puguem menjar: Forn Sistaré, Bon Àrea, Mercat del Camp, DOP Siurana, Esclat Bon Preu i Aigües de Reus.

Regalant-nos obsequis: Prozovalls, Aneto, Borges, Freedog, Xalet de Prades, Specific, Aquatònic, La Caixa, Natuka, Wala, Reus Promoció de Ciutat i Diputació de Tarragona.

Directament per a les nostres mascotes: Purina, Col·legi de veterinaris i Forn Sistaré, que, a més del pa pels entrepans dels corredors, ens elabora de manera artesanal les medalles per a les mascotes guanyadores.

Fent fotos perquè les puguem compartir: FOTOCAT

Cedint i proporcionant material: Canix

I finalment, ajudant-nos en el muntatge i la logística, adequació dels terrenys i amb el desenvolupament de tot l’esdeveniment: Ajuntament de Reus, Ajuntament d’Almoster, Reus és Esport, Consell Esportiu Baix Camp, Tretze Esports i CCPC.

A TOTS!!!

I RECORDEU,

Aquest esdeveniment és solidari i tots els beneficis obtinguts, deduïdes les despeses, serà per les entitats animalistes col·laboradores: SOS Canicat, Fundació del Camp de Tarragona i Refugi Baix Camp.

Comprar la samarreta o fer aportació per les protectores, té premi!


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà