El II canicròs de Reus tindrà lloc el diumenge 21 de novembre de 2021

Publicat per Galle a

El II canicròs de Reus tindrà lloc el diumenge 21 de novembre de 2021

Després de no poder realitzar la segona edició del canicròs i passejada al 2020 per motiu de la Covid, tornem ara amb més ganes i il·lusió que mai. Serà una jornada amb diferents activitats, per compartir temps de diversió i esbarjo practicant esport amb les nostres mascotes.

  • Canicròs: hi haurà les curses de canicròs en el “nostre” circuït de 6,2 km que transcorre pels camins dels termes municipals de Reus i Almoster i que aquest any es fa més gran al poder participar en el Circuït Català Popular de Canicròs – CCPC. Veure més a:  Circuit Català Popular de Canicròs

  • Passejada: a banda de les curses de canicròs, hi haurà una passejada popular i solidària de 5 km, dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les que la vulguin fer acompanyades d’un gos de la protectora que estigui en adopció i també a les persones que la vulguin fer soles, acompanyant i donant suport a aquest acte solidari. El que es pretén és que hi hagi la màxima participació possible.  

També està previst que les persones que no puguin assistir-hi, i que es vulguin implicar igualment en aquesta jornada solidària, puguin fer la seva aportació. Per aquestes persones tindrem disponible del Dorsal Solidari 0. També hi haurà la possibilitat de dipositar un donatiu a l’urna que estarà situada al lloc de l’esdevniment.

Volem que el proper 21 de novembre esdevingui una gran festa per consolidar aquesta disciplina esportiva del canicròs a Reus i que tots puguem gaudir-la amb els amics, la família i amb els nostres gossos.

Estigueu atents a la nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials per més informació i novetats.

Us hi esperem!

Cartell 2021 oficial


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà