Notícia a TV Reus: Donar a conèixer el canicròs a la canalla

Publicat per Galle a

Notícia a TV Reus: Donar a conèixer el canicròs a la canalla

Notícia publicada el dia 30 d’octubre de 2019 a Canal Reus TV: 

http://www.canalreustv.cat/noticies/donar-coneixer-canicros-la-canalla

Animals, esport i solidaritat s’uniran en la primera edició del Canicròs de Reus. El proper 24 de novembre es durà a terme la iniciativa amb l’objectiu de recuperar aquesta disciplina a la ciutat. Membres de l’organització de l’esdeveniment han visitat l’escola Montsant per tal d’ensenyar als nens i nenes aquest esport en una de les activitats paral·leles que realitzen.

El canicròs és una modalitat esportiva que consisteix en córrer amb el teu gos lligat a la cintura. És una bona manera per practicar esport a l’aire lliure a la vegada que es troba una afició amb la teva mascota, ja que persona i gos formen equip. Aquesta disciplina és poc coneguda però cada vegada més habitual entre els amants dels animals i és per això que els membres del Canicròs de Reus han visitat diverses escoles de la ciutat. En aquesta ocasió,  han ensenyat els avantatges d’aquest esport als alumnes  de l’escola Montsant.

La canalla ha pogut conèixer a la Boira, en Sheldon o en Gauss i han pogut còrrer amb ells igual com ho farien en un canicròs. De fet, tothom qui ho vulgui pot podrà participar el proper 24 de novembre a la primera edició del Canicros de Reus. Recorrerà diversos indrets de la ciutat amb una ruta de 6 kms que es podrà fer corrent o caminant.

Les inscripcions al Canicròs de Reus ja es poden fer al web  i els beneficis de l’esdeveniment aniràs destinats a la protectora Refugi Baix Camp.


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà