AVUI HEM GRAVAT PEL PROGRAMA ACTIVA’T DEL CANAL REUS TV

Publicat per Sefa Vidiella a

Aquest matí, dos dels nostres col·laboradors, el Joaquín i el Carlos han anat a la Boca de la Mina per gravar una sèrie de 8 programes que s’emetran en el programa Activa’t de Canal Reus TV.

Emmarcats en l’objectiu que persegueix el programa Activa’t de fomentar una actitud saludable en el dia a dia de la ciutadania i de mantenir-nos desperts físicament, ens endinsem en el món del canicròs i els seus valors: esforç, diversió, complicitat, companyonia…

I d’això es tracta, de compartir esport i diversió amb els nostres amics peluts. A més el canicròs és un esport que el pot practicar qualsevol raça de gos i qualsevol membre de la família, només seguint uns petits consells i emprant un determinat material per no lesionar-nos ni nosaltres ni els nostres gossets.

L’Íngrid, conductora i entrenadora del programa Activa’t, ens ho ha posat molt fàcil i hem après moltíssim al seu costat. Ens ho hem passat pipa durant el rodatge, gaudint de l’entorn i de la companyia.

Gràcies a tot l’equip de l’Activa’t per pensar en nosaltres! I gràcies Lea, Ura, Boira i Poma per ajudar-nos amb la vostra participació a donar a conèixer aquest esport.

Recordeu que els programes s’emetran a partir de finals de setembre dins la programació de Canal Reus TV – programa Activa’t. Ens veiem allí. Bon estiu !!!!


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà