ATENCIÓ: OBRIM INSCRIPCIONS!

Publicat per Carme Ferre a

Obrim inscripcions al IV Canicròs de Reus i passejada solidària

Obrim les inscripcions al IV Canicròs de Reus

Obrim les inscripcions al IV Canicròs de Reus i a la passejada solidària que tindran lloc a la Urbanització Sant Joan de Reus el proper diumenge 19 de novembre de 2023.

Hi ha 3 formularis d’inscripció:

  • Cursa de canicròs (18 €): a partir dels 16 anys. Inclou samarreta unisex 🎽+bossa de corredor 🛍️ +entrepà 🥖. Sortides per ordre d’inscripció.
  • Passejada solidària (Gratuïta): la passejada és oberta a tothom que s’inscrigui. Es pot fer amb gos o sense. No cal passar pel control veterinari. La inscripció és necessària només per preveure la participació i per si es vol fer donatiu o adquirir la samarreta 🎽 🎽 🎽 (*)
  • Canicròs infantil (Gratuït): dels 3 als 15 anys. És una petita cursa no competitiva.

[Trobareu més informació de les curses i de la passejada a les pàgines principals de la web, així com al reglament de l’esdeveniment.]

Tant si correu, com si camineu, si teniu amics peluts 🐕‍🦺🦮🐶 o simplement si us agrada gaudir de l’aire lliure 🌳🌾🍂🍄, prepareu-vos per un matí ple de diversió 🦮🏃🏼‍♀️

Recordeu que tant les curses com la passejada del Canicròs de Reus són molt més que activitats esportives. Cada inscripció, cada samarreta i cada donatiu representen un gest solidari en benefici dels animals sense llar.

Animeu-vos a participar!

Cada inscripció compta!

Consolidem aquest dia SOLIDARI com el dia de l’amistat, l’amor a l’esport i el respecte a la natura i als animals. Enfortim lligams entre nosaltres. I fem que aquesta edició sigui MOLT MILLOR que la de l’any passat.

– Aneu seguint la web i les nostres xarxes per a més informació –

(*) Les persones que NO participin al Canicròs d’adults (nens, caminants, no caminants…) i que vulguin adquirir la samarreta (10€) o fer un donatiu a les entitats beneficiàries (5€), ho poden fer des del formulari de la Passejada. Tothom que col·labori amb el donatiu o adquireixi la samarreta, s’endurà un obsequi.

Aquest any la solidaritat té premi!

La samarreta és unisex i les talles s’aniran reservant per ordre d’inscripció, tant per la cursa com per la passejada, fins esgotar existències. Per tant, inscriviu-vos aviat, si no us voleu quedar sense la vostra talla!

NO hi ha talles infantils (la més petita és XS) i NO podem assegurar que es pugui adquirir la samarreta el mateix dia 19 de novembre.

Pel que fa als donatius, SÍ que es podran dipositar aquell mateix dia a l’urna del nostre estand.


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà