Ara sí. Gràcies, voluntaris i col·laboradors! II Canicròs de Reus

Publicat per Carme Ferre a

Després del tancament de la II edició i de la publicació de totes les fotos de l’esdeveniment és el moment dels agraïments.

Des de l’equip USK-Team que empenyem aquest projecte solidari, us volem donar les GRÀCIES a totes les persones que aquest diumenge dia 21 de novembre de 2021 heu ajudat com a voluntaris i col·laboradors a fer realitat el II Canicròs de Reus i Passejada solidària!

Sense vosaltres, voluntaris i col·laboradors, hauria estat impossible tirar endavant. Sou una part imprescindible del que aquest diumenge s’ha aconseguit.

Ha estat un repte molt gran per a tots nosaltres. Aquest any no ho teníem gens fàcil. Pertànyer al Circuit Català Popular de Canicròs ha fet augmentar els equips de corredors participants, però també la pressió sobre nosaltres com a organitzadors, per estar a l’alçada dels altres organitzadors molt més experimentats que nosaltres.

Pensem que s’ha superat la prova i que junts ens n’hem sortit molt bé! Ha estat un diumenge de no parar, però, tot i el cansament, hem quedat molt contents i satisfets de com ha sortit tot.

GRÀCIES EQUIP! Us agraïm molt a tots la vostra col·laboració i de tot cor desitgem que hàgiu gaudit del dia com nosaltres hem fet!!

Esperem comptar amb vosaltres per la propera edició!!!

USK-Team


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà