Elementor #7772

El III canicròs de Reus tindrà lloc el diumenge 20 de novembre de 2022

III Canicròs de Reus 2022

Canicròs de Reus:

 • Canicròs: hi haurà les curses de canicròs en el “nostre” circuit de 7 km que transcorre pels camins dels termes municipals de Reus i Almoster i que aquest any es hem ampliat fins als 7 kms. El canicròs es puntuable en el Circuit Català Popular de Canicròs – CCPC. Veure més a:   Circuit Català Popular de Canicròs.
 • Passejada: a banda de les curses de canicròs, hi haurà una passejada popular i solidària de 5 km, dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les persones que la vulguin fer soles acompanyant i donant suport a aquest acte solidari. El que es pretén és que hi hagi la màxima participació possible
 • Canicròs infantil: Un repte divertit i atractiu pels més petits fins a 15 anys que els motiva i engresca a practicar esport amb els seus amics peluts. Acompanyats d’un adult, recorren un circuit d’entre 300 i 1000 mts on tothom guanya, gaudint d’un ambient familiar i festiu on s’interioritza el valor i respecte cap els animals I la convivència responsable.
  • Edat: Menors entre 3 i 15 anys. Han d’anar acompanyats d’un adult. Caldrà respectar el reglament. Tots els/les menors d’edat que vulguin participar-hi, hauran de recollir el dorsal amb el pare/mare/tutor legal, on constarà la seva autorització en la inscripció realitzada. Els participants menors de catorze anys han de córrer amb un adult al costat.
  • Categories: NO existeixen. NO ÉS UNA CURSA COMPETITIVA. Premis per a tothom en finalitzar la carrera.
  • Control veterinari, vacunes i equipament: Serà el mateix que el que estableix el reglament per la cursa popular de canicròs.
  • Circuit: Senzill i assequible per als menors i els seus acompanyants.

També està previst que les persones que no puguin assistir-hi i que es vulguin implicar igualment en aquesta jornada solidària, puguin fer el seu donatiu amb el mateix formulari de registre de la passejada. I també hi haurà la possibilitat de dipositar un donatiu a l’urna que estarà situada al lloc de l’esdeveniment. Volem que el proper 20 de novembre esdevingui una gran festa per consolidar aquesta disciplina esportiva del canicròs de Reus i que tots puguem gaudir-la amb els amics, la família i amb els nostres gossos.

caCatalà