OBRIM INSCRIPCIONS!

Publicat per Carme Ferre a

III Canicròs de Reus 2022

Ha arribat el moment d’obrir inscripcions pel III Canicròs de Reus i la passejada solidària que tindran lloc a la Urbanització Sant Joan de Reus el diumenge 20 de novembre de 2022.

Hi ha 3 formularis d’inscripció:

  • Cursa de canicròs (18 €): a partir dels 16 anys. Inclou samarreta unisex+bossa de corredor+entrepà. Sortides per ordre d’inscripció.
  • Passejada solidària (Gratuïta): la inscripció és necessària per preveure la participació i per adquirir la samarreta (*)
  • Canicròs infantil (Gratuït): dels 3 als 15 anys. És una petita cursa no competitiva.

Recordeu que tant les curses com la passejada del Canicròs de Reus són molt més que activitats esportives. Cada inscripció, cada samarreta i cada donatiu representen un gest solidari en benefici dels animals sense llar.

Animeu-vos a participar!

Cada inscripció compta!

Consolidem aquest dia com el dia de l’amistat, l’amor a l’esport i el respecte a la natura i als animals. Enfortim lligams entre nosaltres. I fem que aquesta edició sigui encara millor que la de l’any passat.

– Aneu seguint la web i les nostres xarxes per a més informació –

(*) Qui NO corri la Cursa de canicròs, pot utilitzar el formulari d’inscripció a la Passejada si vol la samarreta commemorativa (10 €) o si vol fer un donatiu per l’entitat beneficiària d’aquesta edició.

La samarreta és unisex i les talles s’aniran reservant per ordre d’inscripció, tant per la cursa com per la passejada, fins esgotar existències. Per tant, inscriviu-vos aviat, si no us voleu quedar sense la vostra talla! I si us poseu la samarreta aquell dia, podeu tenir premi en un sorteig!

NO hi ha talles infantils (la més petita és XS) i NO podem assegurar que es pugui adquirir la samarreta el mateix dia 20 de novembre.

Pel que fa als donatius, SÍ que es podran dipositar aquell mateix dia a l’urna del nostre estand.


Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalà